Ännu ett försök

Som ni säkert vet ( om det finns folk kvar som läser bloggen dvs ) att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera, trots att jag gång på gång suttit vid datorn, ett blankt word dokument och kan inte komma på vad jag ska skriva om. Jag har länge tänkt att bara stänga ner bloggen men samtidigt vill jag fortsätta. Efter att min trogna macbook air gick i graven så har inte spontan inläggen kommit, och att sitta och skriva på min PC med mekaniskt keyboard är inte riktigt samma sak, samt att det driver min sambo galen.

Men ska nu göra ett sista försök att hålla den här skiten vid liv. Mycket har hänt sen jag skrev sist, har nytt jobb, lämnade äntligen Circle K bakom mig och jobbar numera på K-Rauta! För mig var och är detta en rejäl utmaning då jag från början inte kunde ett piss om VVS ( avdelningen jag hamna på ) men mina kollegor lär mig nya saker varje dag! Så stort tack till Chris och Jakob!

Håller även på och tokrenoverar min lägenhet i Mölndal, så tills den är klar bor jag med min sambo i Högsbo i Göteborg. Kan inte förneka att jag saknar min 4K HDR TV som står hemma i Mölndal, då min back-up som jag släpade till sambon har sån otroligt seg input delay….

Men när det kommer till spel så försöker jag hålla mig up-to-date, har nu senast dragit igenom Kingdom Hearts I & II inför releasen av Kingdom Hears III, som i skrivande stund släpptes för över 1 vecka sen, men igår blev jag äntligen klar med KH2, så nu ska jag återigen kasta mig in i Square-Enix underbara värld, bara hoppas att inte Will Smith’s version av genie dyker upp…

Kommer återkomma i veckan igen, tills dess, väl mött!