Dra Åt Helvete Photobucket!

Jag har under cirka 10 år använt mig utav Photobucket som min go-to source för att ladda upp bilder på nätet. Photobucket har alltid tillåtit deras användare att länka bilder till 3’e parts sidor, så som just denna blogg.

Men nu har Photobucket helt plötsligt fått för sig att ändra sina Terms of Service, och nu tillåter dem inte att man länkar bilderna, och detta kom som en blixt från klar himmel och användare har gjort sig högljuda på twitter med sitt missnöje.

Användare kan dock fortsätta att länka bilder till bloggar m.m men bara om du nu betalar en årsavgift på 3200:-! Så betalar man inte denna avgift har alla bilder du länkat bytts ut mot denna bild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket håller sina användares bilder som gisslan på ett sätt. Visst dem får naturligtvis göra vad fan dem vill med sitt företag, men nu när användare flyr så känner jag att vi sett början av Photobuckets fall, och jag kommer vara där för att pissa på deras grav.

Så nu har jag gått över till Cubeupload och hoppas att dem håller sig vid liv. Jag kommer troligtvis inte gå in och byta ut alla bilder från tidigare inlägg, men jag kommer absolut gå in på Photobucket, ladda ner det jag tycker är värt att bevara och sen avsluta mitt konto där.

Fuck off Photobucket!