Rise From Your Grave!

Ja det gick ju lite sådär med att börja skriva igen, men nu har jag återigen fått gnistan tillbaka, och jag vet exakt vad som behövde!

Det visade sig att jag behövde semester! Och nu har jag haft två underbara veckor som jag spenderat men mina bästa vänner, helt laddade. Under semester har jag faktiskt knappt spelat något alls, iofs lite Mario Kart till Switch på tåg har man fått in. Sen vet jag inte om jag kan kalla att gå på massiv Pokémon Go jakt i Stockholm för att ”spela”, men det gjorde jag och min vapendragare Joakim mycket av,  även fick jag tag i den legendariska Moltres i en raid!

Men som sagt nu ska jag börja skriva igen, men vet inte om det blir några djupgående recensioner för det har jag inte tid med nu när man jobbar 100%.

Som man hör i början av klassikern Altered Beast, ”Rise from you grave” så är det exakt det jag tänker göra!