Revival 2.0

Då har man återigen varit borta från bloggen på tok för länge, studier samt jobb kom ivägen hela tiden ,men nu när man är färdigutbildad och bara jobbar så känner jag mig mer driven att börja skriva igen, och förhoppningsvis blir det bra mer och mer inlägg, för vem vill läsa en blogg som aldrig uppdateras?
Jag kommer precis som tidigare mest fokusera på spel men kanske breddar mina inlägg till andra ämnen.

Innan jag slutade skriva så hade jag en jävla massa drafts som jag hade sparat på min macbook air, men tyvärr gick den datorn åt helvete så förlorade allt matrial och hade inte lust att skriva om allt igen, men nu jävlar ger jag mig på detta igen.  2017 ser ut att bli ett helt otroligt spelår och redan nu i mars så släpps spel som Horizon Zero Dawn, Zelda – Breath of the Wild ( snälla nintendo, lyckas med Switch… ), Mass Effect Andromeda och Ghost Recon – Wildlands, enbart för att nämna några få.

 

Första riktiga inlägget kommer postas redan idag, och då blir det lite tech och spel.