Sommar…

Då var vi här igen, den s.k “Svenska Sommaren” har slagit till och i alla fall här i Mölndal är värmen riktigt behaglig och det är klarblå himmel. Så här har vädret varit lite av och till under juni och juli månad, regnet kanske öser ner, men fortfarande rätt varmt.

Som människa är detta underbart, men som gamer försvinner lite av längtan att sätta tänderna i ett helt nytt eller kanske ett gammalt spel, man vill försöka uppleva sommaren bäst man kan. Nu talar jag bara för mig själv här naturligtvis, kanske dem som tycker det är bra skönt att stanna inne och lira hela dagen, men det är inte för mig.

Detta har ju även drabbat Talinth.se, då spelar jag inte just nu så finns det inte så mycket att skriva om, men vi har som sagt haft en helt underbar vecka här på västkusten, och det ser ut som att nästa vecka går vi tillbaka till skitvädret, men med detta kommer även spelsuget tillbaka!

Nu är det iofs inte så att man inte spelat nåt under sommaren, Jag tog en resa upp till Uppsala för att hälsa på mina goda vänner, bland annat bloggaren Joakim Högberg som driver sidan Jocpoc.se. Där satte vi oss och spelade klassiska NES, och spöade skiten ut spelen Mega Man 2, Mega Man 4 och Super Mario Bros 3. Plockade även upp 3DS spelet Theatrhythm Final Fantasy, ett spel som verkligen höll mig sysselsatt in på småtimmarna.

Så där har ni det, varken jag eller bloggen är döda, bara så att jag vill njuta lite av solen 🙂
Fast iofs just nu i skrivande stund har jag laddat ner Mega Man 1-5, Mega Man X och Mega Man X-2 från Virtual Console, och känner att jag inte kan hålla mig. Game on!!!!