Crysis Till Konsol Är Här!

När Crysis först släpptes till PC för några år sedan var det många som tappade hakan när dem såg grafiken som Crytek hade lyckats skapa, men när folk såg systemkraven som krävdes för att spela detta spelet på högsta upplösning och allt på max var det många som tvekade, det var så extremt att det knappt fanns datorer som klarade av det, och ville du att det skulle se bäst ut var du tvungen att lägga ut en ofantlig summa pengar på en ny dator. Då jag själv aldrig varit mycket av en PC spelare så satt jag alltid och hoppades att spelet skulle dyka upp på konsol, men efter år av att hoppas på det gav man upp.

Men det tändes ett ljus bland alla konsol spelare den dag Crysis 2 blev utannonserat att det inte bara skulle komma till PC utan även till Xbox 360 och Playstation 3. Visst Crysis 2 var en ruggit snyggt spel men själv tyckte jag att springa runt i New York kändes lite tråkigt, då vi i många spel innan har rört och omkring i just den där jävla staden.

Men för bara nån månad sen fick vi reda att det första Crysis skulle komma till Xbox 360 och Playstation 3 och inte som en “retail release” utan skulle dyka upp på Xbox Live och Playstation Network!

Nu är dagen äntligen här, idag släpptes äntligen Crysis på Xbox Live ( och jag gissar på att det dyker upp på PSN imorgon ). År av väntan att smyga omkring i en nanosuit på en tropisk ö är äntligen över. Det blir att sätta sig och spela direkt och jag återkommer men mina intryck när sluttexterna rullat förbi.


Tagged: , , ,