BlizzCon 2010: Diablo III’s Sista Klass Visad

BlizzCon 2010 är i full sving och öppnings ceremonin är precis avklarad. Vi fick reda på att World of Warcraft – Cataclysm kommer kunna gå att köpa på Blizzard Store som en digital download, och precis som steam kommer du kunna “pre-loada” spelet och vara redo att köra igång så fort Blizzards servers startar.
Men det största Blizzard visade upp var den sista klassen till Diablo III, Demon Hunter visades upp i en förbannat snygg trailer som visade att Demon Hunter är en distans klass som fokuserar på vad som ser ut att vara en blandning utav pilbågar, armborst med lite magi inblandat. Kan mycket väl har hittat min nya klass i Diablo III.

Tyvärr fick vi inte något release datum för Diablo III vilket gjorde mig väldigt besviken. Ska vi verkligen behöva vänta ända till nästa BlizzCon på ett datum?

Men nu är det dags för Diablo III’s game play panel. Så förhoppingsvis får vi reda på mer info.