Nytt i Spelhyllan – Metroid: Other M

Den här dagen har jag verkligen sett fram emot, som dem flesta säkert fattat så är jag en stor fan av Metroid serien ( se bannern för sidan ), Men varit lite skeptisk mot Other M då det är Team Ninja ( Ninja Gaiden serien ) som ligger bakom utvecklingen av spelet, anledning till min oro är att Team Ninja har en tendens att reta gallfeber på mig med deras spel med otroligt dålig kamera, tjejer med bröst som ser ut som mindre planeter och väldigt oförlåtande svårighetsgrad i deras spel. Men det ska faktiskt bli kul att få spela på Wii igen, visst har jag en ruggit stor backlog av spel till Wii som jag måste spela ( Mario Galaxy 1 & 2, Zelda – Twilight Princess m.m ) men Metroid spel har alltid förtur. Så snart ska man sätta sig ner med Samus och se vad som egentligen hände efter Super Metroid.