Ingen Extra Avgift För Call of Duty Multiplayer

Den senaste veckan har det varit totalt hysteri pga rykten att Activision skulle börja kräva att man betalar en månadsavgift för att spela Modern Warfare 2. Detta är något som fick spelare världen över ( inkl mig ) att bli rosenrasande. Men nu har Activision och Robert Bowling från “Infinity Ward” sagt att detta ryktet inte stämmer. Vi kommer inte betala något extra för att spela Modern Warfare 2’s multiplayer, Detta är nåt som i alla fall fick Xbox 360 ägare en anledning att pusta ut, för vi betalar vår avgift för Xbox Live Guld för en anledning. Utveklaren Treyarch kom även dem in och sa att det inte heller kommer vara nåt tal om att betala nåt extra för att spela deras kommande titel Call of Duty – Black Ops multiplayer.

Men vad händer efter Black Ops har släppts? Bobby Kotick som är VD för utgivaren Activision har sagt att han vill ta betalt för att man ska spela deras spel online, han är tydligen förbannad att Microsoft tar “hela kakan”. Bobby, kanske dags för dig att avgå din pengar hungriga lilla gubbjävel. Activision behöver en John Riccitiello, då Riccitiello fick liv i EA återigen och vann hjärtat från gamers världen över. Kotick må vara grym på att dra in dollar till Activision, men är det värt priset att bli spelvärldens kanske mest hatade person?