Webhallen Sviker

Ett spel jag verkligen är Splinter Cell: Conviction. Efter Ubisoft gjorde om spelet totalt och försenat det gång på gång kommer det nu äntligen ut nästa vecka. Som vanligt är det Webhallen jag vänder mig till när jag ska boka spel pga deras priser och att dem nästan alltid har nån form av förhandsboknings erbjudande, och naturligtvis har Webhallen ett erbjudande på Splinter Cell: Conviction. En shotgun med ljuddämpare, Hur förbannat roligt kan man inte ha med en sån sak i ett stealth spel? Men efter jag tittat på deras hemsida så finns det 2 versionen, en vanlig och en collector’s edition. Och jag precis som min gode vän JocPoc så har jag förhandsbokat collector’s edition. Men dock såg jag att det var erbjudande på vanliga versionen, så jag skickade iväg ett e-mail till Webhallen och frågade om vi som betalat för den dyrare versionen också får in-game vapnet. Och där blev jag förvånad av Webhallen. Tydligen gäller deras erbjudande enbart den vanliga versionen. Hur jävla korkat är inte det? Dåligt Webhallen, mycket dåligt.