Stimulus Map Pack Testat

Efter gått fram och tillbaka om jag skulle köpa Stimulus Map Pack till Modern Warfare 2 bestämde jag mig för att slå till trots allt. Måste erkänna att jag hade otroligt roligt under kvällen med dessa 5 ( 3 ) nya kartor. Klassiskerna Crash och Overgrown var precis så jag kom ihåg dem. Och även dem nya kartorna var riktigt väl balanserade. Dock problemet med den här DLC’n är att det finns bara 2 playlists med dessa nya kartor, en vanlig och en för hardcore, dvs man får inte välja spelsättet man själv vill spela. Då jag är en stor fan utav Team Deathmatch och Domination så dök dessa tyvärr upp på tok för lite. Sabotage och Search & Destroy dök istället upp hela tiden. Men till slut kommer väl dessa nya kartorna dyka upp på dem vanliga spellistorna.

Så var Stimulus Map Pack värt 1200? Får helt enkelt säga absolut. Ser ut att bli en hel del Modern Warfare 2 fram tills betan av Halo: Reach

På en av kartorna finns en pool som har ruggit strikta regler, Rätt rolig läsning =)