Att Köpa Eller Att inte Köpa

Idag är det den 30’e Mars, Och extra godis har tillkommit till dem två ledande FPS spelen på marknaden. Battlefield: Bad Company 2 kom ut med sitt VIP 2 paket som va lika intressant som en kaktus, Och Modern Warfare 2 med sitt Stimulus Mappack. Då VIP 2 paketet är gratis för folk som köpte Bad Company 2 säger man ju inte nej, Men när Activision vill att man ska punga ut 1200 för 3 nya kartor och 2 re-makes.

Kan ju lungt säga att det verkligen tar emot. Hade vi fått några extra uppdrag i singleplayer eller spec-ops så hade priset varit helt ok. Men här sitter jag och tittar på marketplace. Jag har poängen som krävs för paketet… Men jag biter i det sura äpplet och köper kartorna. Finns dock en stor nackdel, vi kan inte spela kartorna pga nåt har gått fel som vanligt när det brukar komma till DLC.

Major Nelson uppdaterar dock sin twitter flitigt, Så förhoppningsvis kommer jag få återbesöka mina gamla favoriter Crash & Overgrown innan kvällen.

Men 1200…… Fy fan för dig Bobby Kotick och ditt skitna Activision.