En Ruggit Dyr Dag

Idag var jag nere med Jonas i stan och införskaffa mig både det ena och det andra. Först blev det en tripp över till Movieline där Jonas skulle plocka upp sin bokade Navy: NCIS säsong 4, Och jag gick runt och letade blu-rays men nappade inte på något, Och naturligtvis gick man och drack mocha latte ( är beroende ). Sen begav vi oss på Game i 5’an huset  ( aka Nordstan ) och kollade på lite spel. Jag var otroligt nära på att plocka upp gamla godningen Crackdown som dem hade för 99:-, Men kom sedan på hur mycket spel jag har hemma redan som väntar på sin tur.

Vi skrattade åt dem ruggit sjukt höga priserna Game har på spel och drog nog kommentar i still med “Webhallen ftw” och lämnade butiken och drog till JC. Efter Jonas kommit till provrummet med ett gäng antal jeans som jag testade dök ett par upp där man fick höra utanför provhytten “Patrick, kolla inte prislappen, testa dem bara”. Visa sig att dem jeansen passa perfekt och valde sen att titta på prislappen… 1249:-….. Jag bet i det sura äpplet och köpte jeansen trots allt.

Vi drar från JC och sticker ner till den lokala “skate” butiken för att titta på skor, Här hitta jag ett ruggit par fina skor och prislappen var iofs inte så extrem, Så man gick därifrån med skor för 800:-. Efter har avnjutit ännu en Mocha latte satte jag mig på spårvagnen hemmåt, Med lite panik i skallen om att jag spenderat på tok för mycket pengar.

Väl hemma surfar jag in på sidan TeeFury.com som varje dag säljer en exklusiv t-shirt, Och efter 24 timmar tar dem bort den och motivet dyker aldrig upp igen. Idag var det en sushi/Super Mario relaterad tröja som jag tyckte var helt klockren, Blev ett köp direkt! ( se bilden nedanför )

Kom sedan på att jag länge varit ute efter en messenger bag att ha när man är ute och velar. Letade runt på diverse sidor efter några som passar mig, Men antingen var dem på tok för dyra eller på nån skitbutik på nätet som jag inte hade lust att ge ut mitt kreditkorts info. Slutade med att jag surfade in på en gammal favoritsida RockZone.se där jag hittade en väska och naturligtvis ännu en t-shirt jag var tvungen att äga. Då jag älskar serien Punisher passar tröjan perfekt.

Så nu är dagen äntligen över, Och nu får jag troligtvis käka snabbmakaroner och nudlar i cirka 6 månader framåt :S