Dice Apar Efter Infinity Ward

Förra året hypade Infinity Ward upp deras Call of Duty: Modern Warfare nåt sinnesjukt, Och släppte en hel del intressant matrial. En s.k  PSA ( public service announcement ) mot spammande av granater släpptes och fick gamers världen över att skratta, Dock fick IW lite skit då namnet på videon var Fight Against Grenade Spam, dvs FAGS som förkortning, Men folk lärde sig att se det roliga i det istället för att gnälla. Men nu har Dice släppt sin egen version av videon med Battlefield: Bad Company 2, Visst att ha med Sweetwater från Bad Company är klockrent då han är en underbar karaktär. Men seriöst Dice? Kan ni inte komma på nåt eget? Eller är det ett misslyckat skämt?
Men i slutändan vinner dock Dice med sin video, varför? Sweetwater är GRYM!

Nedan kan ni först se Infinity Wards version, och efter Dice versionen.