Category: The Amazing Brand0

Det var ett tag sen nu vi hörde något nytt från Brando, men som en blixt från klar himmel har nu Brando släppt loss sin version av min favoritlåt från The Legend of Zelda – Ocarina of Time nämligen Song of Storms.
Klicka på bilden nedanför för att komma till The Amazing Brand0’s YouTube sida. Ni kan även ladda ner låten i mp3 format från hans hemsida.

Ni som läste ButtonMashers en gång i tiden kanske kommer ihåg när jag postade den bästa hedringen till Mega Man II jag någonsin sett. Visade sig att en av skaparna Brand0 fortfarande håller gång för fulla muggar med att ge spelmusik sin egen lilla tvist. Trots jag hatar rap så kan jag inte sluta lyssna på hans låtar.
Nu senast släppte han sin tolkning på Castlevania III och den är helt sjukt bra. Rekommenderar starkt att ni kollar in hans videos på Youtube och även på hans sida TheAmazingBrand0.com

Just nu verkar han jobba på The Legend of Zelda – A Link to The Past, och om den är hälften så bra som Zelda och Zelda II – The Adventures of Link så är det väl värt väntan.

Klicka här för att se Castlevania III: Dracula’s Curse