Category: Steam

Att Gametrailer stängde ner idag var bara den första tråkiga nyheten för mig, den andra som är mer personlig är att jag fick mail om att mitt Twitch konto blivit bannat. När jag fick mailet trodde jag att det var nåt phising mail som ville ha mina uppgifter, men när jag väl försökte gå in på min sida var den mycket väl nedstängd. Och detta verkar inte bara vara nån form av tidsban utan kanalen är helt väck.

I mailet som twitch skickade ut hade jag tydligen brutit mot deras regler, närmare bestämt “Skräppost, bedrägeri eller annat skadligt innehåll” hävdade dem att jag har sysslat med.
Under den senaste veckan har jag streamat Uncharted – The Nathan Drake Collection och Wolfenstein – The Old Blood.

Då är min fråga, vad av detta kan vara “Skräppost, bedrägeri eller annat skadligt innehåll”? Blev dem upprörda av komiken i Uncharted? Eller blev den förvånade över att nazisterna i Wolfenstein bär hakkors?

Jag har naturligtvis skickat in en överklagan till Twitch ang detta, men är man inte en streamer med flera tusen followers så har jag en känsla att dem skiter i oss, småfolket.
Men men, har min “back-up” kanal uppe, så kommer kunna fortsätta ladda upp Let’s Play till YouTube via Twitch i alla fall. På tal om det! Om du inte redan gjort det, prenumerera gärna på min YouTube Kanal!

 

Då jag är en Mac ägare är det många spel jag inte kan spela på datorn. Det enda företaget som i princip släpper loss alla spel till båda formaten är Blizzard. Men nu har även Valve märkt att Mac går framåt mer och mer och har nu äntligen släppt deras klient Steam till oss Mac användare.


Och för att fira detta kan både Mac och PC ägare plocka upp spelet Portal helt gratis fram tills den 24’e Maj.
Så vad väntar du på? Skapa ditt konto på Steam och ladda ner detta underbara spel!

Nu väntar jag bara på att Team Fortress 2 ska släppas för Mac =)

Klicka här för att komma till erbjudandet av Portal