New Super Mario Bros Wii = Complete

Nu är jag äntligen klar med New Super Mario Bros Wii, Spelet jag köpte med min Wii Black Edition. Men pga alla spel som kom lavin artat har jag inte haft tid att knappt spela min på min Wii, Och sen köpte jag i princip min Playstation 3 samtidigt ( Uncharted 1 & 2 fick prio 1 ).

Kan ju lungt säga att Nintendo har lyckats igen, Att ta ett sådant gammal koncept, Men ändå får det att kännas nytt och fräsht är helt otroligt. Visst storyn känns ju otroligt gammal, Seriöst vad är det med prinsessan? Kanske dags att ta nån karate lektion eller två?

Alien VS Predator kommer nu på Fredag och lär käka upp all min tid tills Heavy Rain hamnar i brevlådan, Men jag ska försöka hinna köra klart Metroid Prime 3 : Corruption tills dess. Blir att man sätter igång med det nu med en gång… Eller nja efter senaste avsnittet av Lost, Sen vid 01:30 är det dags för Sverige att krossa Tyskland i Hockey ( OS 2010 ).