Assassin’s Creed III, Första Trailern

Det är inte bara Halo 4 vi äntligen fick se gameplay från idag, utan nu har vi även fått se den första trailer av Assassin’s Creed III. Det har ett tag nu gått rykten om att spelet skulle utspela sig under den amerikanska revolutionen, och dessa rykten har nu besannats. Trailern i sig säger inte så värst mycket, men märker att den nya spelbara karaktärer vars namn vi fortfarande inte vet verkar inte använda sig av lönnmördar kniven som varit signatur i dem tidigare spelen, utan här verkar huvudvapnet vara en tomahawk, och vi kan även se en pilbåge på hans rygg. I dem tidigare spelen har vi mest rört oss i städer och bland dess hustak, men här verkar vi kunna hänga omkring i skogen och hoppa bland träd, och måste säga att den snöiga miljön är väldigt lockande.

Assassin’s Creed III släpps till Xbox 360, Playstation 3 och PC den 31’e Oktober, så ni som fortfarande inte klarat av Revelations har fortfarande några månader på er. Även Nintendos kommande konsol Wii U kommer få en version, men något datum om detta vet vi inget om än.