Pile of Shame 2011

Jahapp, då har vi ett helt nytt år framför oss, och det råder inget tvivel om att 2011 var ett fantastiskt bra år för oss gamers men sinnesjukt många bra titlar. Men när vi har så här många releaser är det svårt att hinna med allt, Så jag tänkte nu här i Januari bränna av en massa spel som legat på hyllan på tok för länge innan 2012 storspel kommer som en lavin.

 

Nu senast drog jag igenom El Shaddai och det var ett spel jag mer än gärna glömmer. Men kanske dags att följa lite av James Rolfes alter ego, The Angry Videogame Nerd och dra igenom dem skit spel som ligger i högen. Jag har hört en massa skit om spelet Bodycount, och detta var ett spel jag plockade upp vid relase och kom inte mer än 10 min innan jag började spela nåt annat. Så det bli Bodycount jag ska sätta mig med nu.

Jag måste bara på nåt sätt hålla achivement horan i mig i shack så ska jag nog lyckas beta av detta rätt snabbt.