BlizzCon 2011

Ikväll är det äntligen dags för Blizzard att dra igång sitt BlizzCon 2011 där vi får reda på vad dem har att bjuda på under det närmaste året. Förra årets BlizzCon var lite småfattig på information förutom den senaste expansionen till World of Warcraft vid namn Cataclysm, visst vi fick reda på om en ny klass till Diablo III men annars var det rätt tomt. Men i år har vi massor att se fram emot då det är sagt att Blizzard kommer pumpa ut hela 3 spel under 2012. Så har gjort en liten checklist på vad vi troligtvis kommer få se och höra.

  • Diablo 3 release datum 

Detta är nåt jag satt och hoppades på att vi skulle få reda på förra året, men istället fick vi se en ny klass och lite gameplay, visst inte illa pinkat men vi har väntat på tok för länge på Diablo III och nu när betan är i full gång och ryktet säger att spelet ska dyka upp tidigt 2012 så vore det sjukt om vi inte får ett spikat datum. Vi lär även får reda på om ryktet att Diablo III ska komma till konsol är riktigt.

  • Project Titan 

Blizzard har under några år suttit och jobbat på ett helt nytt MMO spel, och det enda vi vet att det är ett “next gen” spel och att det går under arbetsnamnet Project Titan. Kanske vi äntligen få reda på vad det är för spel, en uppgraderad version av World of Warcraft? Ett MMO i Starcraft eller Diablo universumet? Eller en helt ny värld?

  • Ny World of Warcraft Expansion 

World of Warcraft – Cataclysm ser ut att bli den kortaste expansionen i spelet historia, och med den kommande patchen 4.3 som kommer innehålla raiden där vi får slåss emot expansionen elaking Deathwing och därmed blir den sista patchen i expansionen så vore det konstigt om vi inte får namnet och CG trailern på den kommande expansionen? Kan det vara så att vi får World of Warcraft – The Emerald Dream nu kanske?

  • Starcraft II – Heart of The Swarm 

Starcraft II blev enormt råder det inget tvivel om, fick även mig som inte spelar RTS spel att plocka upp det, men då vi under Wings of Liberty fick vi bara spela som Terran i singleplayer och i nästa expansion är det dags för dem förbannade ( jävla flygande skithelvete mutalisk ) Zerg rasen. Men får se det från den ljusa sidan, kanske denna expansionen får mig att lära mig att spela nåt annat än Terran. Vi kommer garanterat få mycket information om expansionen Heart of the Swarm.

 

Då jag köpt mig BlizzCon 2011 virtual ticket kommer jag uppdatera bloggen så fort vi får information, om jag kan slita mig från Batman – Arkham City dvs. Men är väl en dag för multitasking