World of Borecraft

i nästan 6 år har jag spelat World of Warcraft, och precis som med allt annat har man ibland haft sina pauser från spelet, men förr eller senare har man alltid återaktiverat sitt konto. Efter senaste gången jag tog en break from Azeroth lovande jag mig själv att skulle jag tröttna på spelet igen så är det slutet på min karriär. Den dagen har nu kommit, då under dem senaste 3 månaderna har jag knappt loggat in alls, bara dykt upp lite då och då för att hjälpa till, sen att jag själv är/var guildledare för guilden Cataclysm på Silvermoon-EU så kändes det inte rättvist mot dem andra medlemmarna.

För 2 veckor sen lämnade jag över guilden till den s.k “vice GM” och idag bestämde jag mig för att nu får det vara slut. Hon förstod mig till 100% och att det är många som har tröttnat, det verkar även att själva Blizzard har tröttnar på världen dem en gång skapade och tjänar många _många_ miljoner på. Men allt gott måste komma till ett slut, och jag är nu där. Men dröjer nog inte länge tills Blizzard fångar mig med ett nytt spel, och det är Diablo III. Men nåt mer MMORPG blir det nog inte för mig någonsin igen. Tack för dessa åren Azeroth, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta… /Salute