Raseri!

Ibland finns det spel som man blir så frustrerad på att man ser rött. Kör just nu igenom Mass Effect 2 på insanity. Och fy fan asså vad oförlåtande visa områden kan vara, Och eftersom jag redan klarat av spelet en gång innan vet jag vilka hemskheter jag har framför mig. Och allt detta gör jag för att jag har bestämt mig för att ta 1015 / 1015 gamerscore i spelet ( DLC ger 15 poäng ) och för det måste man klara av spelet på insanity, Och det är drygt kan jag tala om. Lite tips för dig som ska försöka dig på det här. Sitt _alltid_ bakom skydd, Försök inte att leka hjälte, För du kommer då sluta som en blodig liten pöl. Använd dina och din squads förmågor, Så som warp / overload på fienders sköldar och barriärer. Men främst, Ha tålamod, Insanity kommer testa dina mentala förmågor.

Hittils har jag nog skrikigt ut “Förbannade jävla Krogan helvete!” cirka 20 gånger ikväll….Och mer lär det bli.