Nefarian Besegrad!

World of Warcraft senaste expansion har funnit ute ett bra tag nu, och då jag själv driver en en casual guild på Silvermoon-EU så lyckas vi även få in lite raidande, Och nu i Onsdags stod vi återigen öga mot öga med den sista bossen Nefarian i raid instancen Blackwing Decent. Efter vi på Måndagen spenderade 3 timmar med att wipe’a om och om igen hade vi i alla fall koll på taktiken. I fighten är det dock inte bara en boss som tankas och folk står och slår som dårar, Nefarians syster Onyxia ( The Bitch That Just Won’t Stay Dead ) är med och gör livet svårt för oss, från klockan 20:00 till 23:15 åkte vi på däng om och om igen, men fick in några bra försök. Alla 10 personer i raiden var trötta och frusterade och efter ett litet “battlecry” från mig på ventrillio gjorde vi ett sista försök. 10 minuter senare ligger Nefarian äntligen på marken i en pöl av blod och på ventrillio skriks det av glädje, har en känsla att jag själv väckte halva Mölndals kommun när Nefarian hälsa äntligen hamnade på 0%. Nu är det bara Cho’gall och Al’Akir som står i vägen för oss. Har vi tur ligger dessa besegrade på Söndag.