Spelar: InFamous

Då jag skaffade min Playstation 3 när den slimmade versionen kom ut så är det många spel man har missat, men sen jag införskaffade mig konsolen är det bara Uncharted I & II, God of War I-III, Heavy Rain och Metal Gear Solid 4 jag har spelat. Men igår när jag satt i soffan och kollade igenom spelhyllan och försökte komma på vad jag skulle spela så lämnade jag helt Xbox 360 hyllan, trots att 360 är min s.k “main konsol” och tittade på vilka Playstation 3 spel jag inte spelat än, och hittade ett spel jag velat dra igenom ett bra tag nu och det spelet är InFamous.

Var lite smått osäker på om jag ens skulle få igång min Playstation 3 då jag inte ens tryckt på power knappen jag jag flyttade till min nya lägenhet i Januari, men efter jag pillar runt i alla settings på min receiver och inne på PS3’an fick jag äntligen igång HDMI ljudet. Men nu är PS3’an helt uppdaterade med senaste mjukvaran och det är dags att sprätta upp plasten på min kopia av InFamous så nu väntar jag bara på att kaffet ska bryggas klart sen är det dags att hoppa in, återkommer när spelet är avklarat.