Nintendo 3DS På Release Dagen? Meh…

Jag liksom många andra är otroligt taggad på Nintendo nya bärbara konsol 3DS, även utan att ha sätt själva 3D effekten. Så nu när vi äntligen har ett släppdatum och vi har fått reda på vilka titlar som kommer på releasedagen försvann suget rätt rejält. På E3 2010 visades spel så som Zelda: Ocarina of Time, Kid Icarus m.m upp och självfallet blev hypen enorm, men inget av dessa spel släpps med konsolen utan kommer “nån gång 2011” blir man lite besviken. Visst 2 titlar ser intressanta ut, dessa är Pilotwings vilket för eller senare kommer bli ett köp då jag vart sjukt beroende av Pilotwings 64, och sen har vi Super Street Fighter 4, men då jag på Xbox 360 redan har båda versionerna av Street Fighter 4 + Marvel VS Capcom 3 som nyaa släpptes så känns inte en bärbar fighter så lockande. Det kommer bli ett köp av Nintendo 3DS, men på releasedagen? Inte en chans…


Tagged: ,