Nytt Assassin’s Creed Bekräftat

Detta kom faktiskt som en blixt från klarblå himmel. Ubisoft kommande titel Assassin’s Creed: Brotherhood släpps nu på Torsdag men nu har vi fått reda på att nästa del i lönnmördar serien redan är bekräftad och ska släppas under 2011. Att stora spel får uppföljare vartannat år är något vi har blivit vana vid det här laget, men för en utvecklare att utannonsera nästa del i serien innan det nya ens har kommit ut är rätt oroande. Kan det vara så att Assassin’s Creed: Brotherhood inte är spelet som Ubisoft ville att det skulle bli? Eller är det bara Assassin’s Creed 2 med multiplayer och lite singleplayer story? Men skulle gissa på att nästa spel kommer bli Assassin’s Creed 3.

Vi får se hur Brotherhood ter sig i recensionerna som kommer på dem flesta spelsidor under veckan. Men måste säga att det skulle vara lite små trist om Creed blir nya CoD.