Stranglehold Avklarat

Det var ett bra tag sedan jag postade nåt här på bloggen och det finns en anledning till detta. Jag har nu äntligen hittat ett jobb, så nu servar jag kunder både i kassa och gör käk åt dem. Då arbetstiderna är otroligt dryga orkar jag inte sätta mig och skriva nåt när jag kommer hem ( om jag har stängning på jobbet dvs ), Men nu när man kommit in i rätt arbetsrytm så kommer bloggandet flöda åter igen. Jobbet har sett till att spelandet blivit lidande även det, men idag satte jag mig med ett av spelen som jag har på kö ( ospelade spel högen har nu växt till 10+ :S ) och det blev Stranglehold.

Jag förstår nu varför spelet fick rätt ruttet betyg världen över, Men jag som älskar klassiska Hong Kong filmer och Yun-Fat Chow som supersnuten Tequila så var spelet ett klart köp för mig ( 59:- på Game hehe ). Men trots min kärlek till Hong Kong filmer lämnade Stranglehold en bitter smak i munnen som blir svår att tvätta ur, Har du spelat demot av Stranglehold har du i princip spelat hela spelet. Brist på roliga vapen, retarderad AI, storyn är så otroligt kliché och man ser dessa “plot twist” komma en mil bort. Stranglehold kommer få stå och samla damm i spelhyllan från och med nu, och det krävs en hel del för att jag ska sätta mig och spela spelet en gång till. Nu ska jag dock sätta mig med ett liknande spel som heter Wet.

Betyg:  5 / 10