Red Dead Redemption Släpps I Tid?

Dem senaste dagarna har det rycktas om att att Rockstars nya spel Red Dead Redemption skulle bli försenat yttligare, dock enbart en vecka men med tanke på hur ofta det här spelet skjuts upp är det otroligt irriterande för oss som vill kasta oss in i Rockstars västern spel. Men idag när jag var på Webhallen och hämta ut mitt Alan Wake frågade jag dem hur det låg till med Red Dead Redemption egentligen, då nåt offentligt uttalande har kommit från utgivaren.

Det var tydligen nåt produktions fel, men tydligen enbart med Playstation 3 versionen. Så har du bokat Xbox 360 versionen bör det inte vara några problem med att gå in på din närmaste spelbutik och plocka upp Red Dead Redemption nästa vecka.

Playstation 3 versionen ska tydligen även den gå att få tag i nästa vecka, men dock finns det inte många exemplar just nu, Så jag gissar väl på att det är först till kvarn tills en ny leverans kommer in. Den här gången kan dock inte utgivaren skylla på en viss lava sprutande bit sten men ett på tok för mysko namn på Island längre.