7 On 7

Sen Halo 3 släpptes för ett riktigt bra tag sen fanns det en achievement jag alltid ville få tag i, 7 on 7. Man kan endast förtjäna denna achievementen en gång per månad. Man måste spela på en unik playlist som bara dyker upp den 7’e varje månad. I många många månader nu har jag alltid bestämt mig att jag ska hoppa in och spela Halo 3 på playlisten och tjäna dem ynka 7 exp som behövs. Men har alltid kommit på runt den 8-9 varje månad att jag helt glömt av att spela med nu efter allt Halo: Reach beta testande fick man upp smaken igen för Halo. Så blev att jag skrev “GLÖM INTE HALO 3 DEN 7’e!” på ett ex antal lappar som jag spridde runt här hemma. Så idag lyckades jag äntligen komma ihåg och plocka åt mig denna s.k vidmaster challenge. Nu är det bara att klara sista banan på Halo 3 och Halo 3: ODST på legendary med dryga skulls aktiverade i co-op så är äntligen Recon Armor min!