Flag Taken, Flag Dropped

Nu är det inte många dagar kvar till betan av Bungie “svansång” Halo: Reach kickar igång, Och naturligtvis blir det att man nu tiden innan betan sätter sig och spelar Halo 3’s multiplayer. Då jag är en person som helst spelar uppdrags baserade matcher istället för rövtråkiga Slayer och Team Slayer så blir det mycket Capture The Flag och Bomb matcher. Satte mig som senast idag och spelade lite Halo 3 med David Corbett och Stuart Mclaughlin som är två goda vänner från Skottland. Vi hamnade i en Capture the Flag match på kartan Midship ( vägrar använda re-make namnet ) och märkte genast vad det var som fick mig att lämna Halo 3 och börja första Modern Warfare.

Flag Taken, Flag Dropped, Flag Taken, Flag Dropped hörs hela tiden, då folk plockar upp ens flagga och kastar iväg den i marken direkt och sen plockar upp den igen, Då det går fortare att ta sig tillbaka till sin egen bas, Detta görs pga man springer saktare när man håller fienders flagga…

Detta är nåt Bungie förhoppningsvis fixar i Halo: Reach, Att plockar man upp flaggan och sen tappar den borde man få en sorts “debuff” som gör att man inte kan plocka upp flaggan på några sekunder. Kan ju lungt säga att multiplayer skulle bli bra mycket roligare om Bungie lägger in denna funktionen.

Jag kommer på Måndag att posta mina intryck av Halo: Reach om betan släpps som det är tänkt.