Adios Jack Bauer

Säsong 8 av den otroligt populära serien 24 går just nu på tv, och säsong 8 blir nu den sista säsongen av 24. Fox har återigen plockat upp sin “ban hammer” och skrotar serien som var tänkt att hålla på i minst 2 säsonger till. Jag är själv ett stort fan av serien och följt alla säsongerna, Men efter säsong 7 otroligt löjliga plot twist är jag inte förvånad att serien dör av ( trots att hittils har säsong 8 varit ruggit bra ). Kiefer Sutherland har själv sagt att det kanske är tid att lägga ner TV serien, men har även sagt att det finns en stor chans att vi får se mer filmer med Jack Bauer.

24: Redemption var den första filmen och knöt ihop vad som hände mellan säsong 6 och 7. Men frågan är om en film med en helt egen story kan fånga 24 timmars känslan när dem flesta långfilmer håller sig runt 2 timmar. Men vi har nog garanterat inte sett det sista av Jack Bauer.

Personligen måste jag återigen ge Fox långfingret, då dem har en tendens att lägga ner alla serier jag gillar!