Bästa April Skämten

Då dem flesta nog har återhämtat sig från 1’a april tänkte jag dela med mig med mina 3 absolut bästa april skämt.
Först ut är Blizzard som berättar om deras Equipment Potency i World of Warcraft, Kort och gott är det Gearscore som kommer med i spelet, Och visar hur otroligt grym du är med tanke på den rustning och vapen du har. Går så långt att folk med låg EP inte kan prata med folk som har tok hög “Your number is not large enough to whisper this player.”


Dem 2 resterande April skämten har alla med Halo att göra. För några dagar sen berättade jag att Bungie retades lite på sin twitter. Det visade sig att denna var en teaser för ett skämt och hade inget att göra med nåt nytt spel…Men dock en ny film…. Skrämmande

Och den sista är en VidDoc från sjävlaste Bungie som berättar om det nya spelsättet som kommer vara med i deras kommande Halo: Reach
Den äldsta formen av multiplayer, Klockren!