Final Fantasy XIII: Avklarat

Då var man äntligen klar med Final Fantasy XIII! Eller i alla fall sjävla huvud historien. Tydligen räddade jag världen, men till skillnad från tidigare Final Fantasy spel kändes det inte precis att världen var i fara och jag brydde mig inte precis om världen skulle gå under eller inte. Final Fantasy XIII stridsystem är riktigt bra, men att enbart kunna kontrollera 1 karaktär har både för och nackdelar. Fighterna går över bra mycket snabbare, Men nåt karaktären du spelar 0 HP blir det game over, Tydligen klarar inte dina andra karaktärer i ditt party kasta en phoenix down på dig så du kan komma upp på benen, Men skulle du bli nerslagen så kan du alltid välja retry så du börjar precis innan fighten igen, Så man behöver inte bli galen pga att man inte sparat spelet på ett tag.

När slut texterna rullat förbi får man chansen att spara sitt spel, och på så sätt fortsätta att spela precis innan sista bossen, Man låser även upp sista “Crystarium” så du kan max levla dina karaktärer, Och du kan gå och göra uppdrag du inte kunnat göra eller missat helt. Så nu är det dags att sänka dem största fanskapen spelat har att erbjuda!