Nytt I Spelhyllan: God of War I, II & III

Då är det äntligen dags för mig att få uppleva Kratos slakt genom diverse monster, förbipasserande & gudar. Då jag när första God of War släpptes hade köpt min Xbox och var insnöad med Halo: Combat Evolved som spelades varje kväll med kompisarna så hamna min Playstation 2 i skuggan. Så nu ett ex antal år senare släpps God of War Collection i samband med God of War III. Så naturligtvis var ag tvungen att plocka upp den otroligt grymma Collector’s Edition som innehåller alla 3 spelen plus en fin lite Pandoras Box. Det kändes dock lite segt att punga ut 1999:- för samlingen, men den är trots allt otroligt exklusiv. Väl på Webhallen blev det även ett impulsköp, Plockade upp en chatpad till min Xbox 360 kontroll, så nu slipper jag äntligen gå till datorn som är i ett annat rum när man blir sönderspammad av nån skotte eller uppsalebo på MSN. Får även tacka Carl Zeidler, en polare som jag inte träffat på ett bra tag för sällskapet idag. Vi får ha gamedays återigen snarast!

Men nu är kaffet redo och jag ska kasta mig in i God of War 1.