Nytt I Spelhyllan: Final Fantasy XIII

Blev lite besviken när jag först träffade brevbäraren idag, Han hade inte med sig mitt Final Fantasy XIII som jag hade beställt från Webhallen, Så jag vandrade in igen och gnällde lite på Twitter.
Blev att man satte sig och började achievement hora spelet Bad Company 2, Då jag plötsligt hörde en moped som stannade utanför mitt hus, Tittade ut genom fönstret och såg en trevlig syn, En extra omgång av post levererades! Och där låg det, Efter spelet utannonserades för över 5 år sedan har jag äntligen min kopia av Final Fantasy XIII. Jag har varit en trogen kund till Square-Enix, Dock skippade jag Final Fantasy XI & XII, Då jag tycker det är hädelse att ett MMO får en plats i “nummer serien”, Sen att Final Fantasy XII huvudkaraktär fick mig att spy galla.

Men Lightning i Final Fantasy XIII är i alla fall en fröjd för ögat. Sitter nu och installerar alla 3 skivorna på min Xbox 360. Snart är det dags att återvända till Final Fantasy!