EA Lär Sig Aldrig

Då var vi här igen, Ännu ett spel i den populära serien Battlefield har kommit ut, Och naturligtvis sätter Electronic Arts käppar i hjulet för Dice genom deras otroligt dåliga servers. För tyvärr är det så att i varje spel nu för tiden som släpps av EA så måste man logga in på deras servers när man ska spela online. Och natruligtvis går allt åt skogen.

Bara idag har EA’s servrar legat nere, Och den vanliga ursäkten är “Vi är förvånade över hur många som spelar online”, Förväntade sig EA att ingen skulle plocka upp Battlefield: Bad Company 2?
Betan på Playstation 3 och demot på Xbox 360 hade fulla servers hela tiden, Då kunde väl EA har förberett sig lite bättre!

Det här är tyvärr inte första gången det är problem med Battlefield när det kommer till att spela online. Redan med Battlefield 2 ( vet ej hur det låg till med 1942 serien ) så var deras servers patetiska, Och Battlefield 2 släpptes för över 5 år sedan. 5 år har EA haft på sig att lära sig från sina misstag, Men inte då. Vi har alltid haft server problem med Battlefield 2, Modern Combar, Bad Company, 1943 och nu Bad Company 2. Utvecklaren Dice måste ha ett sinnesjukt högt tålamod och ett hjärta av guld som inte blir rosenrasande på EA.

Ska nu göra ett nytt försök att spela Bad Company 2 online, Idag har EA’s servers gått ner 3 gånger… Och jag kommer inte bli förvånad om dem går ner minst 3 gånger till ikväll.

Dåligt EA, Jävligt dåligt!