Nytt i Spelhyllan & Filmhyllan

Idag vid 09:00 ringer min polare Jonas och frågar om jag ska hänga med ner på stan, Lockar mig med att bjuda på en Mocha Latte ( Yummeh! ), Han skulle ner till Movieline och undrade om jag hade lust att hänga med. Men kaffe som belöning tacka jag naturligtvis ja och han svängde förbi med bilen 20 min senare och plocka upp mig. Väl nere i centrum visa det sig att hitta pakeringsplats inte skulle bli lätt, Då Göteborgs stad har fått för dig att förstöra en klassisk pakeringsplats, Så vi körde vidare mot Nordstan och 5’an huset, Men där hade skyltats om och vi kunde naturligtvis inte köra till pakeringshuset, Sluta med vi var tvugna att köra ut mot Hisingen, Fick dock se platsen som om några månader ska bli Metal Town 2010 ( längtar ).

Men till slut lyckades vi hamna på rätt väg och pakerar bilen, Första jag ser är att bilen framför oss har ett rätt roligt reg nr, CCA ( min och polarens gamla klan namn i Enemy Territory, “Cool Clan Acronym” ). Efter vi har hinkat i oss våra mocha lattes och undvikit alla försäljare som tvingar på sig på folk nere på stan så kom vi fram till Movieline. Tänkte jag skulle se om dem hade några posters där men icke då. Men hitta nåt trevligt i alla fall, Halo Legends på blu-ray, Och jag hade otroligt tur då denna var deras sista kopia. Blev bara bättre när man kom fram till kassan och drog fram sitt Movieline kort, Visade sig att jag hade 100:- på det så Halo Legends kosta mig bara 159:-.

Väl hemma vid huset så kollar jag brevlådan, Förutom räkningar fanns även där ett paket från Webhallen, Battlefield: Bad Company 2 har kommit! Spelet installeras på min 360 vid skrivande stund, Och kaffet ( suck…Gevalia ) är färdigt, Så nu ska jag kasta mig in i multiplayern direkt. Vi ses på slagfältet!