Jetpacks i Halo: Reach!

Igår fick vi höra från Bungie att “imorrn kommer ruggit trevlig info om Halo: Reach Multiplayer” Och idag fick vi äntligen reda på vad det handlade om. En ny trailer som promotar multiplayer betan av Halo: Reach som drar igång den 3’e Maj har nu dykt upp på nätet, Där vi fick se Spartans som flaxxar runt i luften på jetpacks! Jag minns när Halo 2 släpptes och det fanns en hel del buggar, Som jag och mina vänner bruka leka runt med i privata matcher där man kunde använda en rocket launcher, sikta på en spelare och sen snabbt byta till svärdet. Hade du tur så började du flyga mot motståndaren, Och detta kunde göras från otroliga avstånd. Men nu slipper vi äntligen glitcha runt!

Förutom underbara jetpacks fick vi även se nya spelsätt, Spartan VS Elite, Headhunter & Invasions.

Idag är det exakt 2 månader kvar till betan som ägare av Halo 3: ODST får tillgång till drar igång… 2 månader är lång tid… Vi vill spela Halo: Reach NU!