Category: BlizzCon

Äntligen!!! Det har varit mycket snack på senare tid om Diablo III ens kommer släppas i år, med inställt BlizzCon, delar av Diablo III tas bort för att skynda på releasen var jag liksom andra oroliga att Blizzars skulle skjuta på spelet tills 2013. Men för bara några minuter sedan fick vi äntligen höra att Diablo III kommer finnas i butik den 15’e Maj, dvs om exakt 2 månader, så detta ger oss tid att planera semester, spendera tid med nära och kära för att sen låsa in sig och efter 12 år uppleva Diablo III.

BlizzCon 2010 är i full sving och öppnings ceremonin är precis avklarad. Vi fick reda på att World of Warcraft – Cataclysm kommer kunna gå att köpa på Blizzard Store som en digital download, och precis som steam kommer du kunna “pre-loada” spelet och vara redo att köra igång så fort Blizzards servers startar.
Men det största Blizzard visade upp var den sista klassen till Diablo III, Demon Hunter visades upp i en förbannat snygg trailer som visade att Demon Hunter är en distans klass som fokuserar på vad som ser ut att vara en blandning utav pilbågar, armborst med lite magi inblandat. Kan mycket väl har hittat min nya klass i Diablo III.

Tyvärr fick vi inte något release datum för Diablo III vilket gjorde mig väldigt besviken. Ska vi verkligen behöva vänta ända till nästa BlizzCon på ett datum?

Men nu är det dags för Diablo III’s game play panel. Så förhoppingsvis får vi reda på mer info.

Nu är det inte lång tid kvar, nu på fredag är det äntligen dags för Blizzard årliga mässa BlizzCon. Jag är tyvärr inte på plats men har dock fixat mig en online biljett, så under helgen kommer jag uppdatera bloggen rätt hårt med alla nyheter som kommer ut från BlizzCon.
Detta är vad jag tror vi kommer få reda på under BlizzCon

World of Warcraft – Cataclysm

Då CG introt vi alla väntat på för Cataclysm redan är släppt ( ni kan se den här ) så undrar jag vad Blizzard kommer visa upp som vi inte har sätt av deras tredje expansion till World of Warcraft. Spelet har sitt release datum som är den 7’e December. Vi kan nog räkna med att se dem sista zonerna vi kommer kunna besöka och Blizzard måste ju ha något hemligt planerat för att hypa oss ännu mer.

Diablo III

Ett spel jag längtat efter i många många år, Jag hoppas verkligen att vi kommer få ett datum när detta spelet släpps, skulle bli rätt besviken om Blizzard bara utannonserar  en ny klass till spelet.

StarCraft II’s expansion

StarCraft II släpptes tidigare i år, men trots att spelet var enormt fanns inte kampanjen med Protos eller Zerg med, vi fick reda på att dessa kommer släppas i egna expansioner till StarCraft II, expansioner som kommer bara lika stora som själva Wings of Liberty.

Blizzards Nya MMO

Vi hade hoppats att vi skulle få reda på mer om Blizzard nya MMO spel förra BlizzCon, men fick enbart reda på att dem utvecklar ett. I år måste vi nästan få en hel del information om spelet i fråga.

Tenacious D

Förra året hade vi Ozzy Osbourne som uppträde under BlizzCon, Och i år är det Jack Black med hans Tenacious D som kommer tar scenen med storm, frågan är om Blizzard tvingar gamle Jack att censurera sina texter under framträdandet.

Kommer bli 2 otroliga dagar och förhoppningsvis fullt med massor av nyheter från ett av världens bästa spelutvecklare