Category: Apple

Nu har hösten verkligen kickat igång och det börjar mörkna snabbare på kvällarna, visst det är tråkigt att solen och värmen nu är borta, men för oss gamers kan vi äntligen vakna från vår dvala och äntligen se fram emot en massa releaser dessa mörka månader framöver har att erbjuda.

Jag satte mig som sagt med Darksiders 2 vid release, men blev att man fortsatte att spela Dark Souls, men detta underbara spel helt avklarat så blev det att jag satte mig med Darksiders 2 igen. Var det nåt som jag verkligen gilla med första Darksiders var känslan att man spelade ett moget The Legend of Zelda, detta var nåt som jag inte fick känslan av i uppföljaren här, visst det finns dungeons och en overworld, men istället för att allt känns som en enorm värld att utforska så kändes det mer som att man slussades till nya ställen i linjär stil.

Att spela som Death var iofs rätt kul, och dungeon crawler som jag är älskade jag upplägget med diablo liknade loot system. I slutändan tyckte jag om Darksiders 2, men var inte vad jag hade hoppats på, och tänker inte spoila nåt då spelet inte är vidare gammalt, men slutet var verkligen helt uselt, för att inte nämna sista boss fighten. Men jag hoppas på att vi kommer få se ett Darksiders 3.

Men det är nu inte bara konsol jag spelat, efter alla år som mac användare har jag äntligen skaffat mig en gamer PC, min gamla iMac kastades in i sovrummet och nu sitter man och spelar lite fancy spel så som Battlefield 3 ( fy fan va bra det är på PC!! ), och sen ett visst annat spel jag lovade mig själv att jag inte skulle spela igen….. Låt oss säga att en expansion nyss släpptes och har en massa pandor i sig…. Kommer skriva mer om detta när jag dingat 90 😉

Men vad som står på menyn just nu är Borderlands 2 och Resident Evil 6, mycket trevlig speltid väntar oss äntligen! Ajöss sommarfanskap!

En av denna tidens största geni och visionär, Steve Jobs har avlidit. Steve Jobs fick 2003 beskedet att han drabbats av bukspottkörtelcancer,men trots att han i alla dessa år kämpat mot sjukdomen har han alltid gjort sitt bästa för att visa upp nya Apple produkter. Men till slut var han tvungen att sjukskrivas, men dök upp igen vid lanseringen av den otroligt populära iPad, redan då kunde vi se att Jobs var mycket skör och minskat otroligt mycket i vikt. Det var nu i Augusti Steve Jobs meddelande att han avgår som VD för Apple, men kommer sitta kvar högt uppsatt i företaget, och igår förlorade han kampen mot cancer och Steve Jobs avled vid 56 år ålder.

Frågan är vad som kommer hända med Apple nu, om dem kommer fortsätta köra på i samma spår eller våga sig på nåt annat, med tiden får vi se.

Vila i frid Steve Jobs  1955 – 2011

Som Apple fanboy har jag länge velat ha en iPhone och när typ hela bakantskaps kretsen skaffade iPhone blev suget bra mycket större. Men nu är det gjort, Vandrade in på Macforum här i Göteborg med min vän Jonas, då tänkt att enbart köpa OSX Snow Leopard, Men slutade med att man beställde en iPhone, lyckades även få Jonas att uppgradera till en. Dock kunde vi inte plocka upp dem direkt för att Telias servers låg nere så vi fick dra ner dagen efter.

Nu har jag lekt med min iPhone ett tag och kan lungt säga att jag älskar den! Var tvungen att använda min gamla mobil ett tag igår och fan vad fel det kändes. Första appen som man köpte blev Whatsapp efter mycket gnäll från Jocpoc, Men för 7:- var det ett otroligt bra köp! Nackdelen med iPhone måste ju vara batteriet som håller sig i ca 1 dag, Så bäst att man inte glömmer att ladda den på natten =).

Ska tydligen finnas en bra wordpress app till iPhone, så snart kanske det kommer en update från telefonen.

Nä, nu ska jag ut och campa brevlådan i väntan på Red Dead Redemption!